Baldasarova savjetnica prijavila organizatora Discotheque Rive, policija nije utvrdila kazneno djelo

Ilustracija: Arhiva

ANA ĐELDUM, savjetnica splitskog gradonačelnika Ive Baldasara, prijavila je policiji Mladena Bibića, organizatora Discotheque Rive.

Bibić je navodno prije dva dana zaprijetio Đeldum da više neće raditi u Banovini, pretpostavlja se zbog toga što je Baldasar kazao novinarima da neće dati dozvolu za organiziranje Discotheque jer nije uplaćeno 70 tisuća kuna za najam i osigurano jamstvo od pola milijuna kuna.

Policija je idući dan obavila razgovor s Bibićem te su u koordinaciji s Državnim odvjetništvom zaključili da nema elemenata kaznenog djela.

Tražio Rivu besplatno?!

Bibić je od grada tražio da mu besplatno daju Rivu na dva dana, što zvuči nevjerojatno budući da u ta dva dana Discotheque zaradi lijepi novac. Zbog svog odnosa prema dugovima, Bibić je u Splitu skupio zaista respektabilni broj gnjevnih sugrađana, a s blamažom oko organizacije ovogodišnje Discotheque najbolje je pokazao kakva ga poslovna filozofija vodi.

Premda u posljednje vrijeme izbjegava novinare, neki dan se oglasio i optužio Baldasara da pogoduje američkom kapitalu, misleći pri tom valjda na Ultra festival održan na Poljudu. Ove godine na Discotheque Riva trebali su nastupiti Underworld i Fat Boy Slim, no sve je otkazano prošlog tjedna kada se shvatilo da Bibić neće ispuniti uvjete, odnosno, platiti gradu najam i jamstvo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.