Berkowitz ne odustaje od ulaganja u Hrvatskoj : U Dalmacijavinu se ne zna tko pije, a tko plaća

"NEMA ovdje sukoba niti zaraćenih strana, postoji prodavač i kupac, a ja sam i dalje zainteresiran za kupnju Dalmacijavina", kazao je danas na press konferenciji u Splitu Salamon Berkowitz.

Berkowitz ostaje pri ranijoj tvrdnji da u prijašnjim pregovorima s Vladom nije bilo spomena o tome da bi trebao dostaviti bankovne garancije za kupnju Dalmacijavina. Objasnio je kako je na sastanku s predstavnicima Vlade i sindikata, krajem prošlog mjeseca, postignut načelan dogovor oko kupoprodaje firme, da bi se onda objavilo kako će Dalmacijavino ići u stečaj.

Berkowitz navodi kako je ostao prilično iznenađen činjenicom da su iz Vlade i AUDIO-a dolazile kontradiktorne informacije, naznačivši da se zadnjih mjeseci u Dalmacijavinu posluje tako da se ne zna tko pije, a tko plaća.

Obići će još neke pogone u blizni Splita

"Neovisno o tome  hoću li Dalmacijavino kupiti u cijelosti ili djelomično, bez obzira na to što Vlada odluči, ja sam i dalje zainteresiran za proizvodnju i ulaganje u Hrvatskoj", istaknuo je Berkowitz, dodavši kako će obići još neke pogone u okolici Splita koji nisu vezani uz Dalmacijavino.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.