Djevojčica pala s krova Osnovne škole Brda, teško je ozlijeđena

Ilustracija: Google maps

DJEVOJČICA stara 14 godina sinoć je nešto iza 21 sat pala s krova Osnove škole Brda. Zadobila je teške ozljede i prebačena je u splitsku bolnicu.

Na krovu je bila sa svojim prijateljima. Popeli su se preko skele koja nije osigurana, a već neko je vrijeme montirana budući da se na školi izvode radovi. Djevojčica je prilikom silaska proklizala sa željeznog krova te pala s visine od desetak metara. Na tlu je udarila u kamen.

Van životne opasnosti

U bolnici su joj utvrdili ozljede glave i zdjelice. Zadržana je na liječenju na Dječjoj kirurgiji. Nije u životnoj opasnosti.

Policija je na mjestu nesreće obavila očevid te su o svemu izvijestili Državno odvjetništvo u Splitu. Ono što je najbitnije, utvrđeno je da djevojčicu nitko nije gurnuo, već je pala sama. 

Igra na vrhu škole pravi hit među djecom na Brdima

Čini se kako je igranje na krovu škole pravi hit među školarcima na Brdima. Sinoć ih je tako pobrojeno više od 20. Djeca se inače do skele i krova provlače kroz dva prolaza u ogradi postavljenoj zbog radova. Policija nije sinoć susrela zaštitara ili nekoga tko bi pazio da se ovakve stvari ne događaju.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.