Dobar majstor zlata vrijedi: Novi servis za pronalazak kvalitetnih majstora na hrvatskom webu

Foto: PR foto

OVIH se dana na hrvatskom webu na adresi www.trazimajstora.hr pojavio novi servis koji će pomoći svima onima koji žele jednostavno doći do usluga provjerenih majstora. Razlika od uobičajene potrage temelji se na pristupu portala jer umjesto da osobe traže majstore, majstori traže njih. Naime, korisnici portala predaju oglase - opišu što im točno i kada treba, napišu cijenu koju su spremni platiti, a zatim majstori kontaktiraju njih i nadmeću se kako bi dobili posao.

Svatko se od nas barem jednom u životu našao u situaciji da je trebao majstora i na žalost, shvatio kako je teško pronaći one dobre i kvalitetne. Bilo da se radi i o najsitnijim poslovima, želite da vam ih odradi najbolji, najkvalitetniji i najstručniji majstor po povoljnoj cijeni. Svi koji traže majstore svjesni su da su cijene usluga majstora različite i zato je važno naći idealan omjer cijene i kvalitete usluge.

www.trazimajstora.hr
pomoći će u tome da si pronađete najboljeg majstora za svoje potrebe u kratkom roku i pod najpovoljnijim uvjetima. Portal je trenutno u beta verziji, no uskoro se očekuje njegova finalna verzija uz naravno nadogradnje usluga prema potrebama tržišta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.