Dragičević se ne sjeća sastanka sa Sanaderom, Petrovićem i Barišićem

Foto: Damjan Tadić/Cropix

U NASTAVKU suđenja za Fimi mediju na Županijskom sudu u Zagrebu svjedočio je bivši direktor INA-e Tomislav Dragičević.

Dragičević je potvrdio da mu se direktor marketinga Tomislav Štengl žalio na pritiske člana Uprave INA-e Joze Petrovića da surađuje s Fimi medijom. Negirao je da ga je bivši premijer i predsjednik HDZ-a Ivo Sanader molio da surađuje s ovom marketinškom agencijom i rekao da se ne sjeća sastanka sa Sanaderom, Petrovićem i bivšim HDZ-ovim riz ničarom Mladenom Barišićem, o kojem je Barišić govorio u svojoj obrani.

"Ne sjećam se nekog takvog sastanka, a izjava da sam uspio objasniti kako sistem funkcionira, onda bi znali da ne može biti da Dragičević može nekome namjestiti posao i da nešto može napraviti", rekao je Dragičević.

Na pitanje poznaje li osobno Ivu Sanadera, odgovorio je da su se upoznali prije nego što je postao premijer. Rekao je i da se ne sjeća da je s njim ikada razgovarao o Fimi mediji.

"Za Fimi mediju sam čuo kada je postao problem i kad me je direktor marketinga izvijestio da ima problema oko okvirnog ugovora za posao s Fimi medijom", posvjedočio je Dragičević.

Suđenje se nastavlja 20. svibnja svjedočenjem bivšeg predsjednika Uprave Croatia osiguranja Hrvoja Vojkovića i nekadašnjeg bliskog Sanaderovog suradnika iz Ministarstva vanjskih poslova i bivšeg državnog tajnika za e-Hrvatsku Miroslava Kovačića.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.