HDZ: Neće biti nikakvih smjena u Splitu



"NEĆE biti promjena na čelu splitskog i županijskog HDZ-a", rekla je glasnogovornica HDZ-a Silvana Oruč Ivoš.

"U posljednje vrijeme medijski napisi idu u smjeru da u Splitu ne rade gradska i županijska organizacija, da će biti nekakvih smjena. Nikakvih smjena nema, ovo je jedna od najčvršćih organizacija HDZ-a. Problema nema, radi se, stranka je jača nego ikad i mislim da upravo to smeta pojedincima koji plasiraju takve medijske napise", rekla je Oruč Ivoš.

"Predsjednik Karamarko jasno je istaknuo kako će podržati politiku lokalnih i regionalnih čelnika svoje stranke", istaknuo je predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Ante Sanader, koji ovom prilikom nije želio potvrditi hoće li upravo on biti kandidat za župana na sljedećim izborima.

"Ono što odlučuje županijski odbor vezano za ime budućeg župana, to će biti naš novi kandidat. Normalno, napravit ćemo ankete i pogledati svoje stanje, nećemo slušati ankete nekih drugih. Onaj tko bude najbolje stajao u županijama, gradovima i općinama, on će biti naš kandidat", poručio je Sanader.

Inače, HDZ je započeo pripremu za lokalne izbore, obilazi se teren i radi konsolidacija članstva.

Ipak, još uvijek se ne zna koja će imena predstavljati najjaču opozicijsku stranku u utrci za čelne stolice lokalnih zajednica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.