HDZ solidarnost: Načelnik Lokvičića branio na sudu gradonačelnika Imotskog

NA OPĆINSKOM sudu u Sinju danas primjer HDZ-ovske solidarnosti. Načelnik Lokvičića Branko Knezović zdušno je branio gradonačelnika Imotskog Antu Đuzela, koji zajedno s tajnikom i vozačem odgovara za fiktivne račune noćenja u zagrebačkom hotelu Westin, što je Grad Imotski, po stajalištu Općinskog državnog odvjetništva u Splitu, bespotrebno koštalo 35 tisuća kuna.

Što je Đuzel radio na recepciji?

Knezović je sucu Željku Gusiću ispripovijedao kako je više puta zajedno sa Đuzelom i ostalim optuženicima tijekom 2005. i 2006. godine išao u Zagreb. On hotel nije koristio, ali je tamo ujutro pio kavu s kolegama iz Imotskog. Sjetio se kako je Đuzel nekoliko puta zakasnio na kavu, jer je bio na doručku, a potom je išao na recepciju. Što je tamo radio, ne zna, ali pretpostavlja da je plaćao račune. 

"Sigurno nije kupovao salatu", pripomenuo je branitelj Mirko Perkušić.

I Đapić na sudu?

Knezović je pokušao sugerirati sucu Gusiću da pribavi snimke video nadzora hotela Westin, no prijedlog nije naišao na plodno tlo. "Nećete vi meni govoriti što ću raditi. Vi ste ovdje da odgovarate, a ne da pitate", nije se dao smesti sudac Gusić.

Rasprava se nastavlja početkom rujna, kada bi se trebali saslušati zaposlenici hotela Westin. S obzirom da je svjedok Knezović danas spomenuo kako je jednom prilikom na kavi s njima bio i počasni predsjednik HSP-a Anto Đapić, moguće je možda da i njega pozovu da i on kaže koju lijepu riječ o Đuzelu. Pretpostavlja se da neće biti zle krvi, premda je Đuzel prije dvije godine prešao iz HSP-a u HDZ. Već su, naime, dogovorili suradnju za predstojeće lokalne izbore.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.