HPB Invest sutra isplaćuje zadnju ratu duga umirovljenicima

Foto: Ilustracija

HPB INVEST je najavio će sutra, 19. prosinca 2013. godine, isplatiti posljednju, šestu ratu umirovljeničkog duga za 15,5 tisuća korisnika obiteljskih i najviših mirovina, a riječ je o iznosu od 117,14 milijuna kuna.

"Tako će Republika Hrvatska kao osnivač Umirovljeničkog fonda izvršiti i svoju posljednju obvezu isplate obeštećenja svim članovima Umirovljeničkog fonda", navodi se u priopćenju HPB Investa.

Posljednju, šestu ratu umirovljeničkog duga dobit će 15.501 članova Registra obiteljskih i najviših mirovina u iznosu od 117.144.405 kuna.

Iz HPB Investa napominju kako će sredstva biti uplaćena na tekuće račune i štedne knjižice članova Fonda ili će se isplatiti u poštanskim uredima putem uputničkog naloga kojeg su članovi Fonda dobili na kućne adrese.

Uputnički nalog služi za gotovinsku isplatu sredstava na šalterima Hrvatske pošte, a vrijedi do 31. siječnja 2014. godine. Ukoliko članovi Fonda do tada ne podignu svoja sredstva, trebaju se javiti u HPB Invest kako bi dogovorili način isplate, navodi se u priopćenju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.