Hloverka Novak Srzić postaje novinarka u emisiji "Pola ure kulture"



NOVO vodstvo HTV-a napokon je pronašlo odgovarajuću poziciju za Hloverku Novak Srzić. Samoprozvana "kraljica televizijskog novinarstva" radit će kao novinarka u emisiji "Pola ure kulture".

Iako nikakva finalna odluka o Hloverkinom statusu nije donesena, neslužbeno doznajemo da je ona spremna prihvatiti mjesto u emisiji Branke Kamenski.

Protiv takvog raspleta situacije ništa ne bi imao ni v.d glavnog urednika HTV-a Dean Šoša, koji je prilikom predstavljanja jesenske sheme kazao da "HTV ima sasvim dovoljno programa da se zaposle svi pa i gospođa Novak Srzić".

"Transfer" Novak Srzić u "Pola ure kulture" mogli bi zaustaviti eventualno njeni protivnici na Prisavlju među kojima, kako doznajemo, ima i onih koji smatraju da Hloverka ne bi trebala biti na ekranu dok god se njeno ime veže uz aferu Core Media.

Podsjećamo, ime Hloverke Novak Srzić u kontekstu suradnje s agencijom Vladimira Šelebaja Selliera spomenulo je nekoliko svjedoka u sklopu procesa protiv Siniše Svilana, kojeg se tereti za primanje mita. Edvin Softić, bivši Šelebajev partner, rekao je da je Novak Srzić osmišljavala koncept emisije "U sridu" i za to bila honorirana s 1000 eura po epizodi emisije.

Novak Srzić u svojoj dugogodišnjoj karijeri bila je direktorica programa HRT-a i urednica Informativnog programa, a donedavno je radila kao urednica i voditeljica emisije "Otvoreno".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.