Hrvat u Crnu Goru švercao 44 kilograma skunka

Ilustracija: Arhiva

CRNOGORSKA pogranična policija uhitila je u četvrtak hrvatskog državljanina N.H., u čijem je vozilu marke "Nisan", hrvatskih registarskih oznaka, pronađeno 44 kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga skunk.

Kako se navodi u priopćenju policije, oko 44 kilograma materije za koju se sumnja da je riječ o skunku zaplijenjeno je na graničnom prijelazu Sukobin-Murićani, na ulazu u Crnu Goru iz Albanije, nedaleko od Ulcinja.

Policija navodi da je pronađeno 80 paketa koja su sadržavala oko 44 kilograma skunka te da je bila je sakrivena u zadnjim gumama automobila.

"Shodno važećem Protokolu o radu na graničnog prelaza Sukobin-Murićani, pronađenu materiju za koju se sumnja da je skunk, N.H. i vozilo u kojem je pronađen preuzeli su policijski službenici Albanije radi daljnjeg postupanja", stoji na kraju priopćenja crnogorske policije.

Prema dosadašnjim nalazima, sumnja se da je N.H. imao namjeru skunk iz Albanije preko Crne Gore prokrijumčariti u Hrvatsku, a potom u druge zemlje Europske unije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.