Hrvatski svećenik u radijskom eteru: Uoči menstruacije žene su na dnu inteligencije

POPULARNI radijski voditelj radija Antena Zagreb Milivoj Lulek, alter ego hrvatskog glumca Saše Bunete, svojim je telefonskim pozivom neimenovanom svećeniku pomalo ogorčio hrvatsku javnost.

Naime, voditelj poznat po svojim pozivima kojima redovito nasmijava slušatelje, ovog je puta nazvao jednog hrvatskog svećenika kako bi ga zamolio za savjet oko toga kako riješiti problem sa suprugom koja mu je za vrijeme korizme uskratila seksualne odnose.

Ispričao je kako su on i supruga mladi bračni par te kako on, kao i svaki drugi muškarac, ima svoje potrebe. Upitao je svećenika smije li "uzeti stvari u svoje ruke", budući da ne želi biti nevjeran svojoj supruzi.

Svećenik mu je odgovorio kako je brak zajednica u kojoj su supružnici dužni udovoljavati jedno drugom. Savjetovao mu je da se povjeri supruzi i objasni joj da mu je period od  6 tjedana apstinencije ipak malo previše i da joj ne želi biti nevjeran.

Na voditeljev upit kako je moguće da supruga ne shvaća njegove potrebe, svećenik mu je odgovorio: "To vam je pitanje inteligencije. Ženska inteligencija je na svom vrhuncu na polovici menstrualnog ciklusa, a uoči menstruacije žena je na dnu inteligencije".

Poslušajte kako je tekao cijeli razgovor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.