Jeb Bush: Plačem i introvertiran sam, ali želim biti predsjednik

Screenshot: YouTube

TREĆI član dinastije Bush konačno je objavio svoju kandidaturu za predsjednika SAD-a, piše Telegraph.

Nekoliko mjeseci traju spekulacije i očekivanje kandidature Jeba Busha za predsjednika, a sada je sigurno - Jeb je pažljivo smislio kampanju koja bi ga trebala prikazati kao prirodnog nasljednika obiteljske dinastije, ali ga u isto vrijeme distancirati o ne tako popularnog brata Georgea Busha.

Želi se distancirati od brata Georgea

Jeb Bush je u intervjuu svog oca, prvog predsjednika Busha, opisao kao "najboljeg čovjeka na svijetu" te kazao kako i sama pomisao na njega može rasplakati. Ipak, pomno pazi da se distancira i pokaže razliku između sebe i svojeg brata, bivšeg američkog predsjednika.

"Jeb je drugačiji od Georgea. Jeb je onakav kakav je i njegova je životna priča drugačija", tvrdi pretendent na predsjedničku stolicu u "dirljivom" intervjuu.

Bush svoju kandidaturu za Bijelu kuću planira službeno objaviti danas u Miamiju, nakon nekoliko mjeseci neslužbene kampanje.

Objavio logo kandidature, ali nije oduševio javnost

 

Također je otkrio i svoj logo na Twitteru, što kod tviteraša nije baš najbolje prošlo, budući da su mu se narugali činjenicom da je logo gotovo isti kao onaj koji je koristio kada se davne 1998. godine natjecao za poziciju guvernera Floride.


Zanimljivo je kako novi logo nema poznato obiteljsko ime, već se sastoji jednostavno od njegovog prvog imena s uskličnikom na crvenoj podlozi.

Želi "otvoriti svoje srce"

Kako sam kaže, Bush se veseli pričanju "vlastite priče pune uspona i padova", gdje je morao donijeti "teške odluke".

"Moram podijeliti stvari iz svojeg srca kako bi pokazao barem dio mojeg životnog iskustva", kazao je Jeb Bush. Iako analize stručnjaka pokazuju kako se pokušava diferencirati od svojeg obitelji, on tvrdi kako je njemu bitna samo njegova priča.

"Ne moram se odvojiti od obitelji, ja ih volim, no znam da je za moj uspjeh potrebno da ispričam svoju priču i otvorim srce. Za to mi je trebalo malo vremena i hrabrosti, budući da sam na neki način introvertiran, no to mi je jako važno."

"Mi Bushevi poznati smo po tome što tu i tamo proplačemo"

Na pitanje hoće li misliti na oca kada objavi svoju kandidaturu, Jeb Bush se "raznježio".

"Ne želim razmišljati o tome, mi Bushevi smo poznati po tome da tu i tamo proplačemo. To je za mene vrlo emotivna tema, volim svojeg oca. On je jednostavno najveći čovjek na svijetu", zaključio je.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.