Josipovićev prijatelj Vojković došao na Kolindin skup

Foto: FAH

MARKO VOJKOVIĆ, vlasnik firme Emporion i blizak prijatelj Ive Josipovića, uočen je na skupu na kojem je Kolinda Grabar Kitarović predstavljala svoj izborni program.

Prisutnim novinarima Vojković nije želio objasniti što radi na HDZ-ovom skupu. Njegov dolazak na predstavljanje programa HDZ-ove kandidatkinje još je interesantnije kada se zna da su ga zadnjih dana prozivali bliski suradnici Tomislava Karamarka Andrija Mikulić i Milijan Brkić.

Mikulić se Vojkovića sjetio netom nakon uhićenja Milana Bandića. "Osjetilo se da nešto ne štima otkad Josipovićev glavni operativac iz ZAMP-a Marko Vojković ne kadrovira više u Holdingu", izjavio je tada Mikulić.

Brkić je Vojkovića prozvao u intervjuu kojeg je ovog vikenda dao Večernjem listu, u kojem je komentirao i raniju Mikulićevu izjavu.

"Od te izjave puno je interesantnija poruka koju je Andriji Mikuliću nakon toga istupa preko poznanika poslao Marko Vojković. Poručio mu je: 'Dolazim sporo, ali sigurno kao smrt'! E sad, Andrija je odrastao u Zagrebu, na zagrebačkom asfaltu i sigurno se ne boji takvih instant mafijaša kao što je Marko Vojković – ali to samo govori kakvim je osobama okružen gospodin Josipović. Jer svatko zna da je Vojković jedan od njegovih glavnih operativaca", izjavio je Brkić.

Vojkovićeva firma Emporion javnosti je poznata po tome što već godinama ubire naknadu za autorska prava u ime HDS ZAMP-a.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.