Majka iz Požege: Oteli su mi bebu, a policija mi ne vjeruje

Foto: 034portal

"DA SAM htjela, ostavila bih je čim se rodila, a ne nakon osam mjeseci", rekla je 034portalu Tanja Komušanac, majka djevojčice koju su policajci u nedjelju oko ponoći pronašli ostavljenu na križanju Ulice Pavla Radića i Staze sv. Klare, 30-ak metara od kuće gdje žive.

Majka tvrdi da joj je u subotu iza 23 sata, dok su ona i kćer spavale, u kuću upao nepoznati muškarac s kapom i naočalama.

"Čula sam udarac u vrata. Čim sam otvorila, lupio me šakom u oko. Bez svijesti sam pala na krevet i nakon što sam se probudila, djeteta više nije bilo. Zvala sam mamu, a ona je o svemu obavijestila policiju. Kad su došli, rekli su mi da je malena u bolnici", prisjeća se Tanja.

Dijete će možda smjestiti kod udomitelja

Tvrdi da joj je nekoliko dana ranije nepoznata žena prijetila da će joj poslati socijalnu radnicu i ako joj ona ne oduzme dijete da će to učiniti oni.

Poruke je, dodaje, prošlog četvrtka prijavila policiji, no rekli su joj da to nije prijetnja. Drugog je dana došla socijalna služba i utvrdili su da je sve u redu i da dijete ima dobre uvjete za život.

- U policiji me stalno ispituju jedno te isto. Sinoć sam se čula s bivšim suprugom s kojim sam u dobrim odnosima i rekao je da ne može vjerovati što se događa. S njim imam dvoje djece koja žive kod njega i kojoj sam pružila svu ljubav kao i malenoj – priča Tanja.

Pred Tanjom je psihološko testiranje koje mora napraviti. Nakon toga, vjeruje, vratit će joj njezino dijete. "Beba je sada na dječjem odjelu. Rekli su mi u Centru za socijalnu skrb da će je možda smjestiti kod udomitelja. Toga me najviše strah. Što ako zauvijek ostanem bez nje?", priča u suzama.

Policija isključila sumnju da se radi o otmici

"Išla sam je u bolnicu vidjeti, ali nisu mi dali. Nisu mi rekli zašto. Čula sam da je netko bio u bolnici jučer u 13 sati i predstavio se kao majka djeteta, ali to nisam bila ja. Rekla sam to policiji, međutim njima je to nebitno. Oni sumnjiče mene pa čak misle da sam jučer to ja bila u bolnici, što nije istina. Bila sam dopodne u Centru za socijalnu skrb i nakon toga kod susjede što ona može potvrditi", ispričala je majka kroz suze.

U PU požeško-slavonskoj Indexu je glasnogovornica Ivana Radić rekla je da je isključena svaka sumnja da se radilo o otmici djeteta. Dodala je da u interesu maloljetnog djeteta neće davati informacije sve dok ne budu poznate sve okolnosti događaja.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.