Motiv ubojstva starice iz Petrijevaca bilo koristoljublje

Foto: Vlado Kos/Cropix

POLICIJA je potvrdila kako je ubojstvo 71-godišnje starice Leposave Cvitkušić, koja je pronađena mrtva u dvorištu svoje kuće u srijedu u ranim jutarnjim satima, počinjeno iz koristoljublja.

"Za ubojstvo starice u Petrijevcima kod Osijeka, koje se dogodilo u srijedu u noći, osumnjičen je muškarac s područja Valpovštine", kaže Darijo Premec iz PU Osječko-baranjske.

"Sumnjiči se da je 36-godišnjak s područja Valpovštine počinio kazneno djelo teškog ubojstva. Naime, 28. kolovoza u Ulici Republike u Petrijevcima u dvorištu obiteljske kuće 71-godišnjakinje došlo je najprije do verbalnog, a potom i fizičkog sukova između njih dvoje kojom prilikom je došlo do ugušenja 71-godišnjakinje. 36-godišnjak je priveden pritvorskom nadzorniku i protiv njega slijedi kaznena prijava zbog teškog ubojstva. Motiv je bio iz koristoljublja", izvijestio je Premec.

Glas Slavonije piše kako je nesretnoj starici navodno u grlu pronađen komad tkanine kojom je ugušena te kako su u kući pronađeni tragovi provale i krađe. Starica je imala dvojicu sinova koji žive u Švicarskoj i koji su je obilno pomagali što u tako malom mjestu nije moglo proći nezapaženo.

Nesretna starica živjela je sama. Prema riječima njenih susjeda, u noći s utorka na srijedu se oko 2.30 sati čuo glasan lavež pasa iz susjednih dvorišta. Nesretnu je ženu mrtvu u dvorištu u jutarnjim satima pronašao jedan od susjeda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.