Muškarac iz Srbije u želucu krijumčario 66 kapsula s kokainom: Jedna se raspuknula i ubila ga

Foto: Blic

MUŠKARAC iz Ugrinovaca u Srbiji preminuo je u lokalnoj bolnici nakon što je u nju dovezen bez ikakvih znakova života. Autopsijom je utvrđeno da je smrt prouzročilo puknuće jedne od 66 kapsula u želucu u kojima je bilo oko 700 grama kokaina, javlja Blic.

Identitet 26-godišnjeg muškarca još nije poznat, a prema pisanju srpskih medija, na dan kada mu je pozlilo doputovao je iz Dominikanske republike. Mladića je u bolnicu dovezao zasad nepoznata osoba, koja je pomogla da se on iznese iz automobila i odnese do liječničke ordinacije.

Policija pokušava utvrditi identitet osobe koja ga je dovezla do bolnice. Pretpostavlja se da je mladić, osim u Dominikanskoj republici, bio u još nekim zemljama Južne Amerike u kojima se proizvodi kokain.

Sumnja se da je iz Južne Amerike zrakoplovom doletio preko zapadne Europe. Njegova putovnica još nije pronađena, pa policija sumnja da je u zemlju ušao koristeći se lažnom putovnicom. Muškarac je otprije poznat policiji, a u veljači 2010. godine uhićen je zbog teškog ranjavanja svog prijatelja. U lokalu u Ugrinovcima nakon svađe je u prijatelja ispalio tri metka te se nakon toga predao policiji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.