Nadzorni odbor HRT-a dobio petog člana: Radnici izabrali Marija Raguža, urednika religijskog programa

Foto: HRT

NADZORNI odbor HRT-a večeras je dobio svog petog člana. Radni kolektiv izabrao je magistra marketinga Marija Raguža, urednika religijskog programa.

Izabran bez podrške sindikata

Zanimljivo je možda da je Raguž bio jedini kandidat bez podrške sindikata. Izabran je pa u obzir ne dolaze špekulacije o dobrim vezama s političkim elitama i klerom. Kandidata je bilo više, za mjesto u Nadzornom odboru borili su se Damir Dević, Davor Defar, Gordana Tuđman i Zlatan Avar.

Raguž je dugogodišnji novinar HRT-a i podršku može zahvaliti kvalitetnom odnosu s kolegama. Kako čujemo, novi je član Nadzornog odbora HRT-a posebno omiljen među snimateljima i u dopisništvima.

Naši i Vaši

Raguž, inače, ima želju režirati igrani film o blaženom Alojziju Stepincu, za koji je počeo pisati scenarij. Autor je nekoliko dokumentarnih filmova religijske tematike, ali i humorističnog televizijskog serijala "Naši i Vaši". Dopredsjednik je marketinške udruge CROMAR u Zagrebu, član je Hrvatskog novinarskog društva, Hrvatskog društva dramskih umjetnika i Udruge veterana SJP Alfa.

Prošlog tjedna održana je i prva konstituirajuća sjednica novog saziva Nadzornog odbora HRT-a. Za predsjednika je izabran Viktor Gotovac, a za zamjenika Goran Krmpotić. U Nadzornom odboru su i Dražen Rajković i Vesna Kusin.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.