Nervoza i gužve u knjižarama kreću!

Foto: PR

ZA BROJNE roditelje kreće najstresnije doba u godini – nabavka školskih udžbenika te nervoza i gužve u knjižarama. Pitali smo djelatnike u knjižarama koji kažu da se ponekad ne može izbjeći nervoza zbog udžbenika koji nisu stigli, a naručeni su, te su roditelji jednostavno prisiljeni dolaziti u knjižare u više navrata i provjeravati da li su im pristigli odavno naručeni udžbenici.

Muke po udžbenicima

Roditelje smo pitali kako se nose s gužvama u knjižarama, od kojih su mnogi izgubili strpljenje i razumijevanje:

'Katastrofa! Svake godine isto! Naručim komplet udžbenika u jednoj knjižari, na kraju udžbenike moram skupljati u različitim knjižarama i u svakoj čekati na red!' M.Š.

'Naručio sam dva kompleta udžbenika za svoje dvoje djece, zvali su me da su udžbenici stigli, tražio sam šefa da me pusti ranije s posla, i sad mi kažu da mi je stigao samo jedan komplet! Sutra opet moram prolaziti isto! Ovo nema nigdje!' T.B.

eKupi isporučuje komplete udžbenika po cijeloj Hrvatskoj!

eKupi je i ove godine pokazao zbog čega je broj 1. internet trgovina u Hrvatskoj, dok gužve u knjižarama rastu, dok roditelji gube strpljenje, eKupi isporučuje komplete udžbenika po cijeloj Hrvatskoj. Posjetili smo skladište najveće internet trgovine u kojem djelatnici marljivo omataju i pakiraju komplete udžbenika. Dnevno se isporučuje oko 2500 kompleta udžbenika.

Roditelji koji su odlučili opremiti školarca na eKupi nisu pogriješili, kupnja je potpuno automatizirana, popis potrebnih knjiga po školama već je pripremljen, platiti se može i do 12 rata bez kamata, usluga omatanja udžbenika je besplatna, a ukoliko je iznos narudžbe veći od 300 kn paket će biti besplatno dostavljen na odabranu adresu. Svoje vjerne kupce eKupi nagrađuje poklon bonom od 100 kn za proizvode iz ljetnog kataloga.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.