Nova preslagivanja na HRT-u: Zuber podnio ostavku

Foto: HRT

NASTAVLJAJU se rošade u Informativnom programu HTV-a. Robert Zuber je, kako neslužbeno doznajemo, podnio ostavku na funkciju urednika redakcije Dnevnog programa.

Ostavku je Zuber navodno podnio zbog neslaganja s v.d. urednikom Informativnog programa Domagojem Novokmetom. Bio je to Zuberov protest zbog načina na koji su iz središnjeg Dnevnika uklonjeni Branko Nađvinski i Goran Brozović.

Naime, informacija o smjenama Brozovića i Nađvinskog u medije je procurila prije nego je i njima samima službeno potvrđena. U središnjem Dnevniku ovaj su dvojac, podsjećamo, zamijenile Morana Kasapović i Tina Šimurina.

Brozović je preraspoređen u podnevni Dnevnik, zajedno s Edijem Škovrljem, koji je maknut iz Dnevnika 3. U treći Dnevnik umjesto Škovrlja je ubačena Katja Kušec, dok je Nađvinski vraćen u Hrvatsku uživo.

Novokmet je Nađvinskog najprije planirao smjestiti u treći Dnevnik, ali među njima je zbog smjena došlo do svađe, te je Nađvinski tražio da mu se dopusti povratak u Hrvatsku uživo, što mu je i odobreno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.