Nova svađa u Saboru: "Ponašate se kao na placu, užasno ste nepristojan gost"

Foto: Goran Mehkek / Cropix

"NE MOŽETE se ponašati kao na placu. Ovo je najviši dom hrvatskog naroda. Vi ste došli u našu kuću, ponašajte se kao gost. Vi ste užasno nepristojan gost. Kad nemate argumenata, onda vrijeđate", poručio je u Saboru HDZ-ovac Ivan Šuker ministru poduzetništva Gordanu Marasu.

> Maras o potporama malim i srednjim poduzetnicima: U vrijeme HDZ-a potpore su se davale odokativno

Burnu Šukerovu reakciju isprovocirala je Marasova izjava da se "potpore više neće dodjeljivati odokativno, po principu daj onome tko ti se sviđa". Maras je u Saboru sudjelovao u raspravi o izvješću o poslovanju Hrvatske agencije za malo gospodarstvo.

Na napade HDZ-ovaca Maras je odgovorio tvrdnjom kako Hrvatska danas ne bi mogla aplicirati za sredstva iz europskih fondova da je aktualna vlada vodila istu gospodarsku politiku kao HDZ 2011. godine. U pomoć mu je priskočio SDP-ovac Ivan Klarin, kazavši Šukeru da je HDZ "ovu zemlju doslovno bacio na koljena".

Novi ispad u Saboru imao je i HDZ-ov Dujomir Marasović. "Sve što ste vi napravili u gospodarskom smislu je napravljeno loše. Prevarili ste Hrvatsku. Vaša ekonomska politika je promašena, ne daje rezultate, tvrdoglava je kao Hitler kod Staljingrada. Kada su mu generali govorili da se povuče, on tvrdoglavo nije htio i tako je izgubio rat", kazao je Marasović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.