Okršaj u Novoj Gradišci: Braća tinejdžeri ga gađali ciglama, jednog ozlijedio nožem

JUČER oko 14.30 sati u Novoj Gradišci policija je intervenirala zbog dojave o narušavanju javnog reda i mira. Kako su izvijestili iz PU brodsko-posavske, 15-godišnjak i 16-godišnjak su se posvađali s 49-godišnjakom i bacali cigle prema njemu, a on je uzvratio vičući i psujući.

U trenutku kad ga je 15-godišnjak pokušao fizički napasti rukama, 49-godišnjak ga je ozlijedio nožem. Nakon što je iz kuće izašla 37-godišnja majka dvojice dječaka, 49-godišnjak ju je verbalno napao.

15-godišnji dječak je lakše ozlijeđen, a nakon pružene mu liječničke pomoći u bolnici u Novoj Gradiški, pušten je kući.

Policija protiv dvojice dječaka i 49-godišnjaka podnosi optužne prijedloge Prekršajnom sudu, a protiv 49-godišnjaka i kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu zbog nanošenja tjelesnih ozljeda.

Iz pojasa hlača mu ispao plinski pištolj

Burno je bilo i na području Brodskog Stupnika. Kako su izvijestili iz PU brodsko-posavske, sinoć oko 20 sati je na terasi ugostiteljskog objekta, na području općine Brodski Stupnik, 29-godišnjak remetio javni red i mir, vikom i galamom, a iz pojasa hlača mu je ispao plinski pištolj.

Policijski službenici su uhitili 29-godišnjaka te mu oduzeli plinski pištolj. U okviru prekršajnog istraživanja su ga alkotestirali, pri čemu je "napuhao" 2,35 promila. Policija protiv njega podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o oružju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.