Paravinja progutao tri žileta

Foto: FAH

DRAGAN PARAVINJA u utorak popodne primljen je u šibensku Opću bolnicu nakon što je progutao nekoliko žileta za brijanje.

Paravinja je žilete navodno kupio u zatvorskoj trgovini. No, Šibenik.In javlja kako su pokušali saznati je li ga netko natjerao na to ili je sam progutao, no nisu uspjeli doznati. Paravinja je prvo u prebačen na tretman na hitnoj pomoći, nakon čega je vraćen u zatvor. Nakon što se nastavio žaliti na bolove u trbuhu, vraćen je u bolnicu, gdje se rendgenom ustanovilo kako u sebi ima tri jednokratne britvice žileta.

Podsjetimo, u tijeku je suđenje Draganu Paravinji za teško ubojstvo i pokušaj silovanja Antonije Bilić, na Županijskom sudu u Šibeniku.


Prvo ročište u ponovljenom postupku bilo je zakazano još ljetos, ali suđenje tada nije formalno počelo jer je Paravinja prije čitanja optužnice zatražio izuzeće suca.

Paravinja je u više navrata pokušao rastegnuti postupak, te je, uslijed odbijanja hrane u zatvoru, ozbiljno smršavio, zbog čega je dovedena u pitanje njegova sposobnost da prati raspravu u listopadu.

Paravinja je nepravomoćno osuđen na maksimalnu zatvorsku kaznu od 40 godina, no Vrhovni sud ukinuo je dio presude koji se odnosi na pokušaj silovanja i teško ubojstvo Antonije Bilić jer smatraju da je sudsko vijeće šibenskog Županijskog suda pogrešno utvrdilo činjenično stanje u tom dijelu presude.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.