Petric udario na šefa HDZ-a zbog izbacivanja Kosor: Karamarko, obična si kukavica!

Foto: Srđan Vrančić / Cropix

INDEX ima prve reakcije HDZ-ovaca na izbacivanje bivše predsjednice Jadranke Kosor. 

Kristijan Petric, nekadašnji šef Splitsko-dalmatinske Hvidre i veliki poklonik Jadranke Kosor, a usto i kolega Milijana Brkića, glavnog tajnika HDZ-a, iz doba rata kada su obojica bili u Specijalnoj policiji, nije dobro primio vijest. Udario je ni više, ni manje nego na šefa HDZ-a.

"Karamarko, na kukavički si način izbacio ženu koja nas je uvela u Europu"

"Karamarko, najobičnija si kukavica! Onoga koji te je prozivao da si Mesićev čovjek, nisi imao snage izbaciti. Umjesto oštre sankcije, Dado Milinović je nagrađen. Zbrinut je u Odbor za mladež i obitelj. Karamarko, na kukavički si način izbacio ženu koja nas je uvela u Europsku uniju, i to samo zato što je izrazila svoje mišljenje, što je po meni, minimum koji mora biti dopušten u jednoj demokratskoj stranci", izjavio je Petric za Index. 

"Sve ću napraviti da Karamarka izbacim iz HDZ-a"

Nije stao na tome.

"Karamarko je dva mjeseca prije parlamentarnih izbora 2011. godine po nalogu svoga predsjednika Stipe Mesića hapsio Josipa Boljkovca kako bi naštetio HDZ-u i ovim putem mu poručujem da ako me ne izbaci zajedno sa svojim Časnim sudom, da ću onda ja njega izbaciti kada dođemo u situaciju da u HDZ-u jedan član ima jedan glas. Sve ću napraviti kako bi Karamarka izbacio iz stranke jer svi znamo da je Stipe Mesić, njegov mentor, dobio predsjedničke izbore na antihercegovačkoj i antituđmanovskoj propagandi", ozbiljno se naljutio Petric.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.