Počele gužve - naručite online i uživajte na ljetovanju!

Foto: PR foto

OVE GODINE gotovo 42000 školaraca po prvi put upisuje školu, brojke koje su za oko tristotinjak djece veće nego prošle godine prema podacima Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta.

Kako 42000 roditelja diljem Hrvatske ne bi stajalo u redovima i gubilo vrijeme i novac eKupi  omogućuje bezbrižno ljetovanje uz kupnju školskih udžbenika putem weba. Kupnja udžbenika na eKupi je vrlo jednostavna, izaberete školu i razred a popis udžbenika je već spreman. Uz to eKupi ima spreman i popis dodatnih knjiga koje olakšavaju učenje, vježbanje zadataka za bolji uspjeh u školi.

Kupnja udžbenika je gotova u samo tri koraka, a čitav proces kupnje udžbenika možete vidjeti ovdje.

Naručite udžbenike - uz njih na Vašu adresu stiže i poklon bon od 100kn!

Da priprema školarca za novu školsku godinu prođe bezbrižno eKupi Vam prilikom kupnje školskih udžbenika ili školskog pribora, daruje i poklon bon od 100kn koji se može iskoristiti za proizvode iz ljetnog kataloga.




Sve za vašeg školarca na jednom mjestu!

eKupi roditeljima bitno olakšava pripremu za školsku godinu, a uz kupnju udžbenika dana je i mogućnost omatanja udžbenika te izrada personaliziranih naljepnica. Da bi kupnja bila što jednostavnija roditelji mogu odabrati i kompletan školski pribor i školske torbe snižene i do 40%.

Ukoliko odlučite nagraditi školarca za početak nadolazeće školske godine, u ovoj web trgovini možete pronaći i najtraženije mobitele, laptope, igraće konzole.

Iz ponude izdvajamo:

1. Najpopularniji smartphone među mladima: Samsung Galay Young 2 za samo 448,00 kn



2. Najtraženija igraća konzola PlayStation 4 500GB + gratis Fifa 15 + Gratis Minecraft za samo 3.299,00 kn



3. Najpovoljnije HP prijenosno računalo 255 G3, K7J23EA s 3 god. Jamstva za 1.899,00kn




Ostatak ponude provjerite na www.ekupi.hr



 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.