Pogledajte što su sve snimile nadzorne kamere na autocesti Rijeka-Zagreb: "Neki su čudom preživjeli"



REPORTERI Novog Lista obišli su centre za kontrolu prometa u Čavlima i Delnicama te doznali kakvima sve ludostima su operateri u tim centrima svjedočili.

"Moguće je otići autom iz Tower centra tunelom u krivom smjeru. Moguće je okrenuti se nasred obilaznice kod Rujevice i vratiti se do čvora Škurinje u krivom smjeru, a moguće je i stati nasred tunela Tuhobić, očistiti stakla od snijega, napraviti malu nuždu i krenuti dalje kao da se ništa neobično nije dogodilo.", samo su neki od događaja koji su ostali zabilježeni na kamerama.

"Bilo je i medvjeda koji su ušli na autocestu, vožnje brzinama većim od 200 kilometara na sat, kao i vožnje u krivom smjeru, što je doista zastrašujuće za vidjeti. Najčešće je riječ o starijim ljudima, koji krenu u nekom smjeru i pritom ne mare za ono što ih okružuje", ispričao je za Novi List jedan od operatera, Zlatko Bauer.

Srećom, unatoč takvim ludostima vozača, statistički riječka obilaznica i nije tako opasna  koliko to sugeriraju kamere. Nadajmo se da će tako i ostati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.