Policija isključila mogućnost tehničkog kvara: Požar u Haciendi ipak podmetnut?

Foto: Nikša Stipaničev/Cropix

POLICIJSKA uprava šibensko-kninska obavljenim je očevidom utvrdila kako požar u klubu Hacienda u Vodicama nije bio izazvan tehničkim kvarom te da se druge mogućnosti i dalje istražuju. Iz policije nisu željeli potvrditi sumnjaju li na podmetanje požara, ali ta opcija nije isključena. Nastala materijalna šteta također se još treba utvrditi, priopćili su iz policije.

Podsjetimo, dio popularne vodičke diskoteke Haciende jučer je izgorio u požaru, a veća šteta spriječena je brzom intervencijom vatrogasaca. Prema priopćenju policije, požar je zahvatio dio objekta u kojem se nalazi ured vlasnika.

Inače, Hacienda je prošle godine bila poprište brojnih incidenata - u kolovozu su zaštitari pretukli nekoliko mladića, nakon čega su u klubu "poletjeli" meci i kamenje. Nekoliko dana kasnije tijekom koncerta je izboden nećak Zorana Pripuza, poznatog javnosti kao jedan od optuženika iz "Zločinačke organizacije", medijski razvikanog pravosudnog procesa u kojem se većem broju osoba sudilo za organizirani kriminal.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.