Pomak u slučaju Britt Lapthorne: Policija odustala od teorije o samoubojstvu

Screenshot: Courier Mail

PROŠLO je pet godina od kada je Australka Britt Lapthorne nestala u Dubrovniku, no njena obitelj tvrdi da je nedavno došlo do ključnog pomaka. Tvrde da je hrvatska policija konačno priznala da postoje male vjerojatnosti da je Britt otišla na kupanje prije smrti ili da si je sama oduzela život. No, kažu kako policija još uvijek slučaj tretira kao nesreću dok oni vjeruju kako je 21-godišnja Lapthorne ubijena.

"Vjerujemo da postoje ljudi koji znaju što se dogodilo", kazao je njen otac Dale za Courier mail.

Dale Lapthorne otkrio je i kako je pregled australske policije doveo do ključnog pomaka kod tretiranja slučaja od strane hrvatske policije. Kažu i kako ih i dalje muči to što nedostaju snimke sigurnosnih kamera ispred kluba gdje je zadnji put viđena. Kažu i kako do sada nije pronađena njena kamera i njen novčanik. Otac se nada kako će se netko prijaviti i priznati zločin.

21-godišnja Britt Lapthorne nalazila se zajedno s prijateljima iz hostela u noćnom klubu Fuego koji se nalazi u staroj jezgri Dubrovnika. Prijatelji kažu kako su je 18. rujna oko tri sata u noći izgubili iz vida te da se nije vratila u hostel koji je bio udaljen oko 3 kilometra. Njeno tijelo pronašli su nakon 18 dana kako pluta u blizini uvale Boninovo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.