Pomoć djeci pokojne Snježane Abdurahmanović

Foto: Facebook

I DOK traju policijski izvidi o okolnostima samoubojstva Snježane Abdurahmanović, voditeljice kafića "Intim bar" u zgradi HRT-a na Prisavlju, njena dva sina 17-godišnji Antonio i 10-godišnji Simon suočeni su s teškom i neizvjesnom budućnošću.

Budući da žive s 81-godišnjom bakom koja je teži invalid, o djeci se skrbi Jadranka Abdurahmanović, sestra pokojne Snježane.

Udruga "Hrabri telefon" angažirala je pedagoge i psihologe koji pružaju stručnu pomoć obitelji koja prolazi kroz traume, te posebnu pomoć 10-godišnjem Simonu, dječaku s posebnim potrebama kojeg je smrt majke naročito potresla.

Najveći problem ipak su sredstva za svakodnevni život budući da je Snježana Abdurahmanović bila samohrana majka te da obitelj nije imala ušteđevine.

Kako bi se pomoglo djeci pokojne Snježane Abdurahmanović otvoren je račun na ime njenog starijeg sina na koji svi zainteresirani mogu uplatiti financijsku potporu.

Žiro-račun br.:3114761710, iban: hr6024840083114761710, Raiffeisen Bank Austria d.d. Zagreb, za Antonijo Demirović (Abdurahmanović).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.