Poslovnice HPB-a i HP-a primaju donacije za spas Imunološkog od privatizacije

Foto: mps.hr

NAKON što je narodna inicijativa Visia Croatica za spas Imunološkog zavoda posredstvom medija uputila poziv građanima da se uključe u ovu domoljubnu akciju, danas je Imunološki zavod preplavljen pozivima građana koji žele dati svoj doprinos očuvanju Imunološkog u rukama hrvatskog naroda. Zbog velikog broja poziva, potpuno je onemogućeno funkcioniranje Imunološkog zavoda, piše u priopćenju Visia Croatica koja je u suradnji s Hrvatskom poštanskom bankom dogovorila jednostavan način uplate uloga građana za spas Imunološkog zavoda. Dovoljno je sa svojim OIB-om doći na šalter bilo koje poslovnice Hrvatske poštanske banke ili na šalter bilo kojeg poštanskog ureda, i ljubazni djelatnici će građanima pomoći uplatiti njihov doprinos za spas Imunološkog zavoda.

Iz društva naglašavaju da su sva prikupljena sredstva strogo namjenska za kupnju Imunološkog zavoda od strane građana, a sve dodatne informacije mogu se pronaći na web stranici inicijative www.visia-croatica.hr ili na broj telefona 01/888-5-999.

HPB je u subotu počeo primanje uplata građana za kupnju dionica Imunološkog zavoda u sklopu akcije koja ima za cilj do 25. ožujka u 14 sati, kada istječe rok za prikupljanje obvezujućih ponuda za kupnju dionica IMZ-a, prikupiti 500 tisuća kuna potrebnih kako bi se tu državnu tvrtku od strateškog interesa sačuvalo od privatizacije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.