Pred gostovanje u Zagrebu, Bora Čorba i službeno postao četnički vojvoda



BORA ĐORĐEVIĆ, frontmen nekada popularnog benda "Riblja Čorba" jučer je i službeno postao četnički vojvoda. Ceremonija se održala u selu Ba u Crkvi Svetog Ilije proroka. Novinari srpskog dnevnika Alo upitali su "Boru Čorbu" hoće li s kokardom koju je dobio na dar otići u Hrvatsku gdje bi uskoro trebao održati koncert.

Koncerti za propagiranje srpstva

"Veoma sam počašćen ovom prestižnom titulom. Kažu da sam je zaslužio, a ja sam samo ono što bi svaki pravi Srbin trebalo da radi. Moje obveze su iste kao i ranije, bavit ću se rock glazbom, održavat ću koncerte na kojima ću propagirati Srbiju i srpstvo. Ne moram uvijek nositi uniformu četničkog vojvode, dakle neću nositi ni kapu ni kokardu, ali grb koji imam na ruci, njega nosim. U Zagrebu će se veoma veseliti mojom novom titulom", rekao je Bora pokazujući tetovažu.

Alo piše da su svi članovi ravnogorskog četničkog saveza, a bilo ih je stotinjak, čestitali glazbeniku te mu na kraju poklonili uniformu. Među prvima na četničkoj tituli čestitao je Baja Mali Kninžda.

Đorđević je u više medijskih nastupa najavio koncert u Zagrebu u prvoj polovici sljedeće godine.

Odlučio doći u Hrvatsku

"Ako može Prljavo kazalište doći u Beograd, može i Riblja čorba u Zagreb"., objasnio je Đorđević koji je prije govorio kako više nikada neću nastupiti u Hrvatskoj. Promijenio je mišljenje zbog svojih fanova koji dolaze na njegove koncerte u Sloveniju.

"Zbog njih to i radim", objasnio je ovog ljeta Bora Čorba.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.