Procurile nove snimke: Ljubičić istražiteljima govorio o zapošljavanju svog nećaka

Foto: Hina

NOVI iskazi iz istrage u aferi Agram izašli su u javnost. Televizija N1 ponovno donosi snimke na kojima se ovog puta govori na zapošljavanja mimo natječaja u Zagrebu te na davanje posla s glomaznim otpadom tvrtki Cezar.

"Slobodan Ljubičić me pozvao u ured. Kada sam ušao unutra rekao je dobro da si baš pogledao, upravo bi trebali nju zaposliti", izjavio je Ante Dodig koji je podnio ostavku na mjestu direktora Plinare. Radi se Tihani Colić za koju je Slobodan Ljubičić pred istražiteljima kazao kako "zna tko je to".

"Ovdje stoji da je za nju Pripuz intervenirao", kazao je Ljubičić i dodao da je zna od prije jer je radio s njom u jednoj firmi.

USKOK tvrdi da je zaposlena na izmišljeno radno mjesto u Plinari što je potvrdio i Dodig. Dodao je i da je Colić zadovoljavala sve uvjete.

"Jednog dana me pozvao gospodin Ljubičić u kancelariju i rekao mi je da bi trebali zaposliti neke ljude. Onda je došao i gospodin Tolić i rekao da i on ima neke ljude koje bi trebalo zaposliti. Rekli su mi ovako: Gulum, Benko i Dijana Muhović", kazao je Dragutin Kosić.

Slobodan Ljubičić govorio je u istrazi i o zapošljavanju svog nećaka Vice Gulama. 

"Gospodin Gulam inače je radio u Holdingu, imao je određene upravne sporove pa da prekinemo te sporove on je prešao u ustanovu malo dalje od mene. Ja sam mu jedino dao otkaz što ćete vidjeti u vašim papirima", kazao je Ljubičić i nasmijao se.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.