Redar Haciende kazneno prijavljen zbog premlaćivanja 39-godišnjeg gosta

ŠIBENSKA policija dovršila je kriminalističko istraživanje i nad 27-godišnjakom iz Zagreba kojeg se tereti za nanošenje teških tjelesnih ozljeda 39-godišnjaku iz Gaćeleza, prilikom intervencije zbog izazivanja nereda u klubu.

27-godišnji redar vodičkog kluba Hacienda je 15. srpnja oko 4.55 sati premlatio 39-godišnjaka. Muškarac je zadobio teške tjelesne ozljede, a nasilni redar je zaradio kaznenu prijavu.

Posljednji u nizu slučajeva premlaćivanja gostiju od strane redara u vodičkoj Haciendi, onaj od 15. kolovoza kad je brutalno premlaćen 20-godišnji Nardo Prelević, i dalje je predmetom policijske istrage. Budući da je u okršaju sudjelovalo više osoba, policija još uvijek utvrđuje sve okolnosti.

Istraga oko pokušaja ubojstva 32-godišnjeg Ivana Pripuza, do kojeg je u Haciendi došlo 19. kolovoza oko 3.55 sati, kako su jučer izvijestili iz PU šibensko-kninske, dovršena je. 24-godišnji Josip Kolobarić, koji je Pripuza ubo nožem, sam se u ponedjeljak predao policiji, a nakon dovršene kriminalističke obrade protiv njega je podnesena kaznena prijava.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.