Roditeljske brige - prvi razred kuca na vrata!

Foto: PR

VEĆINA se sjeća svog prvog dana škole, i mada se čini da i nije bilo tako davno, dolazi nova školska godina, koja se razlikuje od svih do sada jer je vrijeme da i vaše dijete okrene novu stranicu u životu i po prvi puta postane školarac.

Brojni psiholozi savjetuju roditelje kako pomoći prvašiću da se što prije snađe u novonastaloj situaciji; igra i druženje s vršnjacima tijekom predškolskog razdoblja odlična je priprema, ako je dijete tužno zbog odlaska u školu najbolje je da se jedan ili oba roditelja s njim prošeću do škole, obiđu prostor, porazgovaraju s nastavnicima kako bi dijete shvatilo da je novonastala situacija sasvim normalna te da od nje ne mora zazirati, iako je zadaća obveza kojoj se djeca ne vesele, bitno je da roditelji u početku pomognu i ohrabre svog prvašića kako bi se što prije stvorila radna navika.

Bitno je da roditelji imaju puno podrške i razumijevanja, kako bi dijete shvatilo i prihvatilo sve što se od njega očekuje.

Sve za školu nabavite na vrijeme!

Kako bi prvašići i roditelji bezbrižno okrenuli novu stranicu u životu, bitno je sve za školarca nabaviti na vrijeme, i bez dodatnog stresa. Roditelji su odlučili kako je internet trgovina www.ekupi.eu prvi izbor za kupnju školskog udžbenika i pribora.

5 godina dugom tradicijom u prodaji udžbenika i školskog pribora eKupi kupcima nudi i dodatne pogodnosti; mogućnost plaćanja do 12 rata bez kamata, besplatnu uslugu omatanja udžbenika, personalizirane naljepnice, besplatnu dostavu za narudžbe veće od 300 kn, do 40% popusta na školski pribor i torbe. Svoje vjerne kupce eKupi nagrađuje poklon bonom od 100 kn za proizvode iz ljetnog kataloga, u kojem se može pronaći velik izbor računala, mobitela, televizora, bijele tehnike i malih kućanskih aparata, sportske obuće i odjeće, parfema, opreme za bebe...



 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.