Rusu koji je u Puli pijan premlatio malenu kćerkicu određeno mjesec dana pritvora

Foto: Goran Šebelić/Cropix

NASILNOM 37-godišnjem ruskom državljaninu, koji je u utorak navečer pijan ispred jedne trgovine u Puli do krvi istukao malenu kćer, određen je jednomjesečni istražni pritvor. Majka djece, 47-godišnjakinja, puštena je nakon ispitivanja.

Podsjetimo, policija je par jučer privela pod sumnjom da su na štetu oboje malene djece počinili kazneno djelo povrede djetetovih prava. Protiv oba roditelja je podnesen kazneni prijedlog nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

"Došli su muž, žena i dvoje djece. Curica ima oko dvije, a dečko četiri ili pet godina. Otac je ušao s pivom u ruci, a mama je doslovce teturala od pijanstva, a nakon pet minuta provedenih u trgovini otac je pred svim zaposlenicima izubijao kći toliko da je krvi bilo posvuda, po licu djevojčice i na podu, pa sam u prvi mah mislio da joj je polomio zube. Nakon što ju je isprebijao bacio ju je u kolica i ostavio na ulazu dućana i otišao nazad kod svoje supruge. Tada je njegov sin dotrčao do sestre, skupa s mojim radnim kolegicama, a moja kolegica je brisala krv s te jadne curice dok su roditelji dalje kupovali", kazao je prodavač Miho Stokić za Glas Istre.


Miho je pozvao zaštitare koji djeluju unutar centra. Oni su odveli pijane supružnike te se nakon desetak minuta vratili i otišli u svoje prostorije. Pijani supružnici kazali su zaštitarima da je djevojčica pala. Miho i ostali očevici kazali su zaštitarima da će zajedno s njima dočekati policiju, ali oni nisu reagirali i vratili su se u svoje prostorije. Kazao je kako zaštitari policiju uopće nisu pozvali.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.