Šarić na sudu: Prodao sam firmu za 29 milijuna, normalno da sam nešto sakrio

Foto: Blic

KAKO je najpoznatiji balkanski diler Darko Šarić "oprao" 22 milijuna eura srpska javnost saznat će u svibnju. Beogradski sud u utorak je odgodio glavnu raspravu za 14., 15. i 16. svibnja.

Šarić je na sud stigao oko 14.30 sati, a s njim je stigla i nevjenčana supruga Lana Popović s rođacima. Uz njega je bio i njegova odvjetnička ekipa, javlja Blic.

Sudac je odmah na početku kazao kako treba stati s postupkom i uzeti osnovne podatke od Šarića. Šarićev odvjetnik predložio je da se ne održi glavna rasprava jer su cijeli tjedan radili na predmetu koji se tiče optužbi za kokain. Tužitelj se nije složio s tim.

"Nisam kriv", izjavio je Šarić na pitanje suca je li spreman pratiti glavnu raspravu. Sudac ga je upozorio da to nije bilo pitanje te ga ponovno upitao je li upoznat s optužnicom.

"Nisam razumio optužnicu, ona je katastrofalna. Ovo je moja omiljena optužnica, suglasan sam s prijedlogom da se odgodi rasprava", kazao je Šarić.

Tročlano sudsko vijeće donijelo je odluku da se održi glavna rasprava te su pozvali Šarića da pristupi. Šarić je pritom kazao kako nema ništa od imovine jer su mu sve oduzeli, no kazao je kako je jednom prilikom prodao tvrtku za 29 milijuna te da je "normalno da je nešto sakrio".




 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.