Šokirala kolege u KB Dubrava: U bolnicu donijela kraljevskog pitona

Ilustracija: Index/Shutterstock

JEDNA je zaposlenica zagrebačkog Kliničkog bolničkog centra Dubrava proteklog tjedna šokirala svoje kolege donijevši na radno mjesto kraljevskog pitona!

Prema neslužbenim informacijama, posvađala se s dečkom, uzela mu auto, razbila ga i onda sa zmijom, koju je njemu uzela, došla u KB Dubrava.

Događaj se zbio u noći sa četvrtka na petak, a sve okolnosti i dalje se utvrđuju. U bolnicu je zbog zmije pozvana čak i policija, ali u trenutku kad su stigli na očevid ondje nije više bilo ni zmije, ni djelatnice koja ju je donijela.

Protiv djelatnice KB Dubrava će zbog ovog incidenta biti pokrenut stegovni postupak.

Nema razloga za paniku, zmija nije ostala u bolnici

"Formirali smo povjerenstvo koje još uvijek ispituje što se zapravo dogodilo", kazao je za Index prof. dr. sc. Marko Banić, sanacijski upravitelj KB Dubrava, koji napominje kako nema razloga za širenje panike jer je sigurno da zmija, iako se u prvom trenu nije znalo gdje je završila, ne gmiže bolničkim hodnicima.

"O incidentu su odmah informirane sve nadležne bolničke službe. Nitko proteklih dana u bolnici nije zamijetio ništa neuobičajeno pa razloga za paniku nema", dodao je dr. Banić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.