Srpski mediji: Novosađanin Dejan G. nije ubio Selenu, ubojica nije iz Srbije!

DNK analiza pokazala je da Novosađanin Dejan G., kojega je jučer privela policija, nije ubio Meksikanku Selenu Margarit Graciano Macedo na Marjanu, piše B92. 

Dejan G. je inače vlasnik praonice na Petrovaradinu i poznat kao navijač talijanskog Milana, čiji dres je navodno imao osumnjičeni za ubojstvo. Policija je objavila fotografiju toga dresa pronađenog blizu mjesta gdje je ubijena Meksikanka na kojem su pisala slova Rek.i.

"Ubojica definitivno nije sa teritorija Srbije"

Srpski Telegraf ide još i dalje te tvrdi kako ubojica Meksikanke sigurno nije iz Srbije. Pišu da je DNK analiza, ali i poligrafsko ispitivanje, pokazalo da Dejan G., ali ni drugi koji su tijekom noći bili na saslušanju u novosadskoj policiji nisu ubili Meksikanku na Marjanu.


"Kada su došli kolege iz Hrvatske obavljene su dodatne DNK analize, a nekoliko osoba bilo je podvrgnuto poligrafskom ispitivanju. Tako smo utvrdili da nijedna od tih osoba, za koje smo sumnjali da bi mogli imati veze sa zločinom u Splitu, nije kriva. Ubojica definitivno nije sa teritorija Srbije", kazao je direktor srpske policije Milorad Veljović za Telegraf. Veljović je kazao da će u suradnji s kolegama iz Hrvatske nastaviti raditi na rasvjetljavanju ovog slučaja.

Priveli ga zbog ljubavi prema Milanu i sličnosti sa ubojicom

Press piše da je sumnju sa Novosađanina Dejana G. skinulo usporedba njegova uzorka sa uzorkom sa košulje i tijela ubijene Meksikanke te nožem kojim je zločin počinjen. Provjerom žigova u putovnici otkriveno je da se vrijeme njegova ulaska i izlaska iz Hrvatske ne poklapa sa vremenom ubojstva.

Navodno Dejan ne vozi niti Škodu Octaviju, koja je viđana kod mjesta gdje je ubijena Selena, a policija ga je u vezu s ubojstvom dovela zato što je fizički odgovarao opisu ubojice, kao i zbog njegove ljubavi prema nogometnom klubu Milan.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.