Što mu se dogodilo: Trener mlatio suca na terenu, a sad zbog zdravlja ne može do suda?

NIKAKO da krene suđenje Dušku Šimiću, treneru juniora NK Jadran iz Tučepa, koji je na Braču u listopadu 2010. godine tijekom utakmice s NK Postira brutalno nasrnuo na suca Zvonimira Tomića te ga udario šakom u glavu i nogom u desni kuk. Utakmica je prekinuta, Tomić je pod nasrtajima razjarenih igrača Jadrana jedva izvukao živu glavu. Šimić mu je zaprijetio na putu do svlačionice.

"Jebo vam Paško Viđak (predsjednik Županijskog nogometnog saveza, op.a.) mater. Ubit ću i vas i njega. Neće te živi izać sa trajekta. Utopit ću vas, pička vam materna. Jebem vam mater vama i cilom savezu. Tko vas delegira. Ubit ću vas pička vam materina", nije birao riječi Šimić. Tako treba. Trener je ipak uzor mladim nogometašima. Kada vide njega kako se ponaša, kako bi se oni trebali ponašati? 

Krhko zdravlje trenera Šimića

Prva rasprava je bila sazvana za siječanj ove godine, no odgođena je zbog probavnih poteškoća optuženog. Ni danas nije bilo sreće. Opet narušeno zdravlje! Šimić se sutkinji Marini Boko ispričao bronhijalnom astmom. Nije priložio medicinsku dokumentaciju pa je sutkinja Boko naložila da je dostavi u roku od osam dana. Ako se ogluši o zahtjev suda i ne priloži dokumentaciju, na raspravu će ga dovesti policija.

Na utakmici pun snage nasrtao na suca, a sada malaksao?

Mladi sudac Tomić nije inače imao problema samo sa Šimićem na utakmici koja je obilovala nasiljem. Da neće završiti dobro pokazalo se već u 44. minuti, kada je Šimić udaljen s terena zbog prigovora i nesportskog ponašanja.

Situacija se definitivno otela kontroli nakon što je u 75. minuti sudac Tomić isključio igrača Jadrana. Dok je izlazio s terena opsovao mu je majku, a onda mu je zaprijetila "osmica" gostujuće ekipe. Tomić je mislio da se radi o igraču Marinu Tomašu, ali se naknadno ispostavilo da je zapisnik lažiran te da se zapravo radi o igraču Marku Ivandiću. Taman mu je htio pokazati crveni karton, kada ga je ovaj uhvatio za vrat i udario šakom u glavu i nogom u kuk. Dolazi do sveopće pomutnje, na teren se vraća isključeni trener i nasrće na suca... Čini se da je u tim trenucima Šimić bio čeličnog zdravlja. Što li mu se dogodilo u međuvremenu...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.