Strava u SAD-u: Dječaka usmrtio stroj za usitnjavanje granja

VELIKA tragedija zadesila je jučer američku saveznu državu Connecticut. Dječak u dobi od 6 godina poginuo je prilikom pomaganja ocu u radovima u vrtu za vrijeme uskršnjih praznika. Pokušao je ubaciti grančicu u stroj za usitnjavanje granja, kada ga je stroj povukao i usmrtio, javlja AP.

Nesreća se dogodila u obiteljskoj kući u gradu Salemu. Otac je samo na sekundu okrenuo leđa dječaku, što je bilo dovoljno da se dogodi neviđena tragedija. Glasnogovornik policije Paul Vance izjavio je da je prizor bio toliko užasan da je na mjesto nesreće morao doći i psiholog, kako bi pomogao obitelji koja je bila u velikom šoku.

Cijeli je Salem shrvan tragedijom. Dječak je tek prošle godine krenuo u prvi razred osnovne škole i bio je omiljen među učenicima i nastavnicima. Njegov otac je vlasnik tvrtke za rušenje drveća, a susjedi tvrde da je obitelj uvijek bila pristojna i da su ih svi voljeli. Nitko još uvijek ne može vjerovati da se zbog sekunde nepažnje dogodila tragedija koju će pamtiti do kraja života.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.