Sudac Lozina opljačkan dok je spavao, policija zataškala slučaj

Foto: Index

SUDAC Slavko Lozina opljačkan je dok je spavao u svojoj obiteljskoj kući na Brdima. Pljačka se dogodila prije gotovo tjedan dana, u noći na petak.

Sudac je otišao na spavanje malo poslije ponoći, a kada se dignuo oko četiri sata ujutro, imao je što za vidjeti. Neke stvari su bile ispreturane, a iz lisnice je lopov ukrao gotovo pet tisuća kuna. 

Lopov znao da sudac taj dan preuzima novu Škodu?

Veću količinu gotovine sudac Lozina je imao uza sebe jer je to jutro u Škodinom salonu trebao preuzeti novi Rapid.

Radost dolaska novog automobila koji je zamijenio 11 godinu staru Octaviu pomutio je, međutim, drski tat koji je očito bio blizak Lozini s obzirom da je znao da će te večeri imati značajniju gotovinu uza sebe.

Lozina na prozore stavio rešetke

Lopov se u kuću uvukao sa stražnje sjeverne strane kroz prozor. Premda je mogao odnijeti i nešto drugo, ukrao je samo novac. Čak ni kartice nije pokupio!

Sudac Lozina cijeli je slučaj dosta ozbiljno shvatio te je na prozore stavio rešetke kako bi prevenirao da mu se ponovno ne dogodi što slično.

Policija štiti identitet žrtve, a za sumnjivcem još tragaju

U želji da provjerimo što je napravila policija, kontaktirali smo PU splitsko-dalmatinsku. Bili smo u čudu što nisu izvjestili o pljački na Brdima, jer takve stvari inače uredno daju.

Nisu nam ništa htjeli potvrditi. Kažu da sve što rade, rade u cilju zaštite identiteta žrtve. Nije pomoglo ni to što smo im uporno pokušavali objasniti da već cijela splitska Riva priča o tome kako se lopov uvukao usred noći u stan suca Lozine te mu pokupio novac.

Evidentno je da je policija sve skupa htjela zataškati. Ne zna se zbog čega jer dosad, unatoč opsežnim mjerama i radnjama, nisu uspjeli pronaći sumnjivca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.