Suđenje Svilanu: Zaštićeni svjedok "Krešo" treći put nije došao

Foto: HRT

SUĐENJE Siniši Svilanu trebalo se danas nastaviti saslušavanjem zaštićenog svjedoka kodnog imena "Krešo". No, s obzirom da se "Krešo" već treći put nije odazvao pozivu na sud, Uskok je odlučio odustati od njegovog saslušanja.

Podsjećamo, Svilana se tereti da je kao direktor programa Nove TV primio 262.000 eura mita od producentske kuće Core media za prikazivanje njihovih emisija.

S obzirom da je Uskok odustao od saslušavanja zaštićenog svjedoka, obrana je odustala od saslušavanja svjedoka koji su trebali pobijati njegov iskaz. Ljubo Pavasović Visković tako je najavio da u postupku ipak neće biti saslušani Silvana Mustapić, Tomislav Jelinčić, Vanja Sutlić, Marija Nemčić, Ante Markov, Denis Kuljiš, Miroslav Lilić, Ivana Pezo, Ksenija Kardum, Nikola Krvavica, Ivana Petrović i Dijana Tušek.

Suđenje Svilanu nastavlja se u utorak 12. ožujka, kada bi trebali svjedočiti Mario Cikač, Zrinka Jankov, Nina Mikola, Mirena Stijači i Melita Palčić. S obzirom da su to zadnji svjedoci koji su pozvani u ovom postupku, nakon toga se očekuje iznošenje Svilanove obrane.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.