U Karlovcu prijete dvostrukom ubojici: "Oko za oko, zub za zub. Šapiću, četniče"

Foto: KAportal

UZAVRELE strasti nakon dvostrukog ubojstva do kojeg je u subotu 2. studenog došlo u Vojišnici pokraj Vojnića, ne stišavaju se. Na nadvožnjaku u Karlovcu danas je osvanuo natpis "Oko za oko, zub za zub. Šapiću, četniče", koji je tijekom dana uklonjen. Naime, iako mnogi tvrde da je razlog krvavog sukoba bila djevojka, ima i onih koji vjeruju da je riječ o nacionalnoj netrpeljivosti.

Podsjetimo, u subotu navečer ispred noćnog kluba Heart u Vojišnici 21-godišnji Boško Šapić je nožem ubio 20-godišnjeg Dejana Vučkovića i 23-godišnjeg Alvina Horvatića. Određen mu je jednomjesečni istražni zatvor.

"Općina Vojnić ne tolerira nasilje i traži najstrožu kaznu za sve počinitelje"

Kako prenosi KAportal, predstavnici općine Vojnić medijima su odaslali priopćenje u kojemu su osudili nasilje koje se prošle subote pred tamošnjim kafićem prouzročilo krvavu tragediju, ali i pozvali društvo da više pažnje posveti prevenciji mladenačkog nasilja.

"Obiteljima žrtava u ime svih građana općine Vojnić izražavamo iskrenu sućut. Općina Vojnić mora biti mjesto za ugodan i bezbrižan život svih stanovnika koji u njoj žive, kao i posjetitelja koji u nju dolaze. Od svih institucija tražit ćemo da se poveća rad na sprečavanju pojava koje bi mogle dovesti do bilo kojeg oblika nasilja i remećenja javnog reda i mira. Općinsko vijeće će svojim odlukama bolje regulirati rad ugostiteljskih objekata", navode u priopćenju.

Kako dodaju u Općini, od Ministarstva unutarnjih poslova zahtijevat će da se Policijska postaja opskrbi ljudstvom i potrebnom tehničkom opremom za bolju kontrolu i nadzor maloljetnih i mlađih punoljetnih delinkvenata. Pozivamo socijalne ustanove i roditelje da više vremena posvete odgoju mladih, a naročitu pozornost da obrate na sve one koji pokazuju sklonosti ka nasilju.

"Općina Vojnić ne tolerira nasilje i traži najstrožu kaznu za sve počinitelje", piše u priopćenju kojeg su potpisali načelnik Općine Nebojša Andrić, predsjednik Općinskog vijeća Dragan Bjelivuk te zamjenici načelnika Nikola Škrgić te Josip Kurtović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.