U Orljavi pronađeno tijelo nestale Aldine

Foto: 034portal, NENO

"OKO 10.40 sati policijski službenici Interventne jedinice policije Policijske uprave požeško-slavonske u mjestu Dervišaga u koritu rijeke Orljave uočili su tijelo koje je naknadno identificirano i za koje je utvrđeno da se radi o nestaloj", priopćila je Ivana Radić, glasnogovornica PU požeško-slavonske.

Tijelo Aldine Porić će biti prevezeno u Opću županijsku bolnicu u Požegi, a na mjestu događaja po nalogu županijskog državnog odvjetnika biti će izvršena obdukcija, dodala je glasnogovornica.

Na obalu su tijelo iznijeli požeški ronioci i HGSS. Na mjestu pronalaska shrvana je stajala njezina sestra i ostali članovi obitelji, kojima je službeno potvrđeno da je riječ o Aldini.

Podsjetimo, par 20-godišnjaka je prošle srijede navečer šetao kod rijeke u Cerničkoj ulici u Požegi i iz još neutvrđenih razloga oboje su upali u Orljavu.

Sestra kaže da im se Aldinin dečko nije javio

S Antoniom Pavlovićem, koji je s Aldinom upao u rijeku, ali se uspio spasiti, njena obitelj nema kontakta. "Nije nam se javio niti smo mi zvali njega. Tko zna što se tu sve dogodilo. Svašta se priča i više ne znamo u što da vjerujemo. S policijom smo u kontaktu, ali ni oni nemaju novih informacija", ispričao je obiteljski prijatelj 034portalu.

Dodao je kako se Aldinina majka najteže nosi s cijelom situacijom. Sestra Jasmina je uvjerena da Aldina nije sama skočila u vodu jer je bila puna planova.

"Priča se sad svašta i svatko ima svoj film u glavi. Bilo ovako ili onako, naći će ju. Ona je imala tolike planove u životu. Trebala je za par mjeseci doći raditi kod mene u Poreč, posao joj je bio sređen. Prošla je i bolest, kosa joj je bila opala što ju je mučilo i sad da si to napravi radi jednog dečka? Nema šanse. Taj si je dan naručila haljinu u trgovini, dogovarala s prijateljicama kavu. Mi se nadamo najboljem", rekla je Jasmina.

U PU požeško-slavonskoj provode temeljitu istragu o okolnostima nesreće.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.