Ubojstvo u Broćancu kod Klisa: Pijan ubo žrtvu nožem u leđa!

UBOJSTVU u Velikom Broćancu kod Klisa kumovao je alkohol. Osumnjičeni za ubojstvo, 56-godišnji Petar N. imao je u svom tijelu više od dva promila alkohola kada je jučer nožem krenuo na 51-godišnjeg Iliju B. Prije kriminalističkog istraživanja, morat će, stoga, pričekati da se otrijezni.

Građevinska skela i alkohol

Ubojstvo se dogodilo jučer oko 18 sati. U dvorištu pred obiteljskom kućom Petar je izbo Iliju nožem. Navodno su se prepirali oko građevinske skele, čiji je nestanak Ilija prošlog tjedna prijavio policiji. Alkoholizirani Petar svađu je prekinuo oštricom. Nije bježao. Odmah je uhićen i odveden u policijsku postaju u Solin.

Ubo ga nožem u leđa!

Prema nalazu patologa, Ilija je dvaput uboden. U leđa i ispod pazuha lijeve ruke! Ovaj posljednji ubod nožem bio je fatalan! Istraga bi trebala rasvjetliti okolnosti napada, no čini se da je zbog ove rane na leđima Petar nasrnuo nožem dok ga Ilija uopće nije gledao. To bi moglo biti od velikog značaja za kvalifikaciju djela. Ako se utvrdi da postoje elementi podmuklog ubojstva, a napad s leđa to neosporno jest, mogli bi ga optužiti za teško ubojstvo koje nosi sankciju do 40 godina zatvora.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.