"Uskrsnuli" kolumbijski narkoboss uhićen na vlastitom vjenčanju

KOLUMBIJSKA policija uhitila je kolumbijskog narkobossa Camila Torresa zvanog Fritanga, i to samo nekoliko minuta nakon što se ovaj vjenčao sa svojom djevojkom na karipskom otoku Mucura.

To samo po sebi i ne bi bila nekakva velika vijest da Fritanga već dvije godine nije - mrtav! Barem službeno. Naime, prema službenim dokumentima, Fritanga je preminuo u Bogoti 2. prosinca 2010. godine i to prirodnom smrću, javlja BBC. Policija će stoga pokrenuti i istragu o mrtvozorniku koji je potpisao njegov smrtni list.

Kada su mu policajci prilikom uhićenja pokazali kopiju njegove osobne iskaznice, Fritanga se šalio kako ima problema s njenim prepoznavanjem jer je nije koristio već godinama. Inače, Fritanga je jedan od vođa bande Urabenos, koja kontrolira svu trgovinu drogom na sjeveru Kolumbije.

Nakon što je lažirao svoju smrt, Fritanga se očito malo opustio i uživao u luksuznom životu. Navodno su vjenčanje i zabava koje su policajci razbucali koštali 1,4 milijuna dolara. Na kraju je Fritanga doslovno istrgnut iz ruku svoje novopečene supruge manekenke, koja je jecala dok ga je policija odvodila u postaju. Postoji velika šansa da Fritanga bude izručen u SAD, koji je podnio zahtjeva za njegovim izručenjem zbog šverca droge.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.