Župnik na vjeronauku ispljuskao bolesnog dječaka?

Ilustracija: Shutterstock

ŽUPNIK Zoran Aladić iz mjesta Đurići u Posavini ispljuskao je 9-godišnjeg učenika M.G. koji inače boluje od zloćudnog tumora na mozgu, tvrde mještani, piše Novi list.

Incident se dogodio prošlog petka na satu vjeronauka. Dječak je iz škole došao uplakan, s masnicama i krvavog lica, a tragovi prstiju vidjeli su se na vratu i obrazima, tvrdi otac dječaka, Željko Golubović.

Dječaku je prije godinu i pol dijagnosticiran zloćudni tumor na mozgu. Roditelji su ga po povratku kući odveli liječniku koji je utvrdio ozljede, a kontaktirali su i onkologa u zagrebačkoj bolnici gdje se dječak liječi.

Liječnik im je rekao da će ova trauma utjecati na psihu djeteta koje je prošlo nekoliko ciklusa kemoterapija i intenzivnog zračenja mozga i kralježnice maksimalnom jačinom.

Župnik Aladić odbacio je odgovornost te tvrdi da je dječak htio napustiti sat za što nije dobio odobrenje nakon čega je uslijedio agresivni napad i agresija. Tvrdi da ga je pokušavao smiriti jer je divljao po učionici, a ostala djeca su se uplašila.

Župnik smatra da je dječaka možda slučajno ogrebao dok ga je pokušavao uhvatiti za ruke i spriječiti da nekoga ozlijedi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.