Ahmadinedžad: Čitav svijet povraća na spomen Baracka Obame

"SAD koji ima 5000 atomskih bombi bestidno nas optužuje za proizvodnju nuklearnog oružja, ali mora znati da nam neće biti potrebna bomba ako budemo htjeli odjeći ruku koju su stavili na čitav svijet", kazao je iranski predsjednik Ahmadinedžad na skupu u Teheranu.

Ahmadinedžad je priliku iskoristio da komentira izvješće IAEA-e, koji bi trebalo biti objavljeno tijekom tjedna, u kojem će, kako tvrde zapadni diplomati, biti iznijeti detaljni dokazi da Iran razvija nuklearni program u vojne svrhe.

IAEA nema vlastitu volje nego sluša samo SAD

"Možemo postići naše ciljeve koristeći misao, kulturu i logiku. S druge strane SAD samo krade bogatstvo drugih zemalja i ponižava ljude", dodao je Ahmadinedžad.

Kritizirao je i direktora UN-ove agencije IAEA-e da nema "vlastitu volju i krši pravila agencije, tako što uzima sve papira koje mu SAD daje", istovremene ne objavivši nijedan izvještaj o američkom nuklearnom arsenalu.

Ljudima se povraća na sam spomen Baracka Obame


Osvrnu se i na Baracka Obamu: "Američki predsjednik je obećavao promjene u svom mandatu, ali radi tako da svi na svijetu imaju želju povratiti kad čuju njegovo ime!"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.