AKCIJA U HRVATSKOJ POŠTI Na potrošenih 17.000 kuna dobijete kišobran

Foto: Luka Stanzi/ Pixsell, Screenshot: Moja pošta

HRVATSKA pošta od nedavno ima program koji se zove Moja pošta. Riječ je o, kako su ga nazvali, "programu vjernosti kojim se nagrađuje kupnja i novčane transakcije u poštanskim uredima Hrvatske pošte".

Sve zapravo funkcionira vrlo jednostavno - na svakih potrošenih deset kuna dobijete jedan bod. Bodove kasnije možete zamijeniti za nagrade. No, ono što je u ovom slučaju zanimljivo, da ne kažemo smiješno, je da će vam trebati hrpa bodova, odnosno mnogo potrošenog novca, da biste dobili prilično skromne nagrade.

"Za svakih 10 kuna ostvarenih u jednom posjetu poštanskom uredu dobivate jedan bod!

Prikupljene bodove dodajemo na vašu karticu prilikom prve sljedeće obrade transakcija, najkasnije u roku od 15 dana", stoji u opisu ovog programa.

No, ne vrednuje se sve.

"U sakupljanje bodova ne ubrajaju se usluge igara na sreću, ostalih ponuda Hrvatske Lutrije d.d., usluga prijenosa novca Western Unionom, uplata i isplata štednje, uplata novčanih sredstava po računima i karticama poslovnih banaka putem POS uređaja te ugovornih uplata utržaka", piše u nastavku.

U skupljanju bodova vremenski ste ograničeni.

"Vaši bodovi vrijede dvije godine od dana kada su prikupljeni.

Prvog ožujka svake godine svi bodovi koji tog dana budu stariji od dvije godine bit će izbrisani. Preostali bodovi na vašoj kartici ostaju raspoloživi za daljnje korištenje."

Skupe nagrade za vjernost


Sad ide ono najbolje. Naime, za osvojiti prilično skromne nagrade u Hrvatskoj pošti trebate ostaviti gomilu novca.

Tako ćete za kišobran trebati izdvojiti najmanje 17.000 kuna. Odnosno, za kišobran vam treba 1700 bodova. Jedan bod je deset kuna. Dakle, jednostavnom računicom, za kišobran s aluminijskom konstrukcijom promjera sto centimetara trebate potrošiti 17.000 kuna.

A kišobran je samo jedna od nagrada.



Za prijenosni roštilj Jamie Oliver treba vam 21.500 bodova. Odnosno, uzmite kalkulator ili samo dodajte jednu nulu kako ste učili na matematici, 215.000 kuna. Slovima kao što piše na uplatnicama, dvjestopetnaesttisuća kuna.

Za torbu za kupovinu s kotačima trebat će vam cijelih 8600 bodova. Za dobiti štap za hodanje nahodat ćete se od kuće do pošte. Trebate skupiti 6900 bodova.

Najjeftiniji je selfie štap. Za njega će vam trebati najmanje 10.000 kuna. Pa se možete slikati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.