ANKETA Podržavate li Milanovićev potez?

Foto: Marko Dimic/PIXSELL

ZORAN MILANOVIĆ trebao je sudjelovati u programu obilježavanja 28. obljetnice VRO "Maslenica '93." u Zadru. No Milanović je odbio sudjelovati u protokolu i vraća se u Zagreb.

Naime, doznao je da u protokolu sudjeluju i osobe koje na sebi imaju ustaška obilježja i pozdrav "Za dom spremni".

Sve je objasnio u priopćenju.

"Predsjednik Republike Zoran Milanović došao je u Zadar na obilježavanje 28. obljetnice VRO 'Maslenica '93.' i nakon što je opaženo kako se među sudionicima svečanosti nalaze i osobe koje nose ustaška obilježja i pozdrav, nazvao je i upozorio predsjednika Vlade RH kako je to neprihvatljivo.

Budući da je nakon toga utvrđeno kako i u službenom protokolu obilježavanja sudjeluju osobe koje na sebi imaju ustaška obilježja i pozdrav, Predsjednik Republike otkazao je sudjelovanje u programu. Isto tako, prema zapovjedi Predsjednika Republike i vrhovnog zapovjednika, nakon prvog dijela svečanosti iz programa obilježavanja su se povukli načelnik Glavnog stožera OSRH admiral Robert Hranj i svi vojni zapovjednici", napisao je Milanović u priopćenju.

Podržavate li ovaj potez Zorana Milanovića? Odgovorite nam u anketi.

 

*Index koristi third party aplikacije za realizaciju anketa, kako bi smanjili mogućnost manipulacije anketom od strane korisnika, ali i potpuno odagnali mogućnost Indexovih manipulacija rezultatima. Svejedno, online ankete ne mogu se smatrati znanstveno utemeljenima, niti vjerodostojno predstavljaju većinu hrvatske populacije. Index, naime, relativno rijetko posjećuju potpuni idioti, koji pak u ukupnoj hrvatskoj populaciji imaju značajan udio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.