Bartulica kupio kuću na Prviću. Tamo je pobijedio SDP

Foto: Index, Duško Jaramaz/Pixsell

Jedno biračkih mjesta na jučerašnjim europarlamentarnim izborima nalazilo se i u prostorima Mjesnog odbora Prvić Šepurine. Na tom biračkom mjestu glasala su 122 birača. 

SDP je osvojio 47, HDZ 29, DP 15, Pravo i pravda osam, Most sedam, Možemo četiri, A-HSP, Ričard i Nina Skočak po dva, a Pokret za životinje, Radnička fronta i Pernar po jedan glas. Tri glasa su bila nevažeća.

Bartulica danima izbjegavao odgovoriti na pitanja

Upravo je u Prvić Šepurinama DP-ovac Stephen Nikola Bartulica za 300 tisuća eura kupio kuću na tri etaže i vrt. Podsjetimo, Index istrage su objavile kako je Bartulica zbog kupnje kuće podigao novi kredit. Bartulica ima još jedan kredit od ranije, pa na dva kredita mjesečno troši 3562 eura. Prema imovinskoj kartici, Bartulica i njegova supruga imaju mjesečne prihode od oko 3600 eura.

Bartulica je nakon višednevne šutnje poručio kako ga financira majka. "Majka zastupnika Bartulice prodala je krajem 2023.g. nekretninu u elitnom zagrebačkom naselju Gračani, te je dobivenim sredstvima odlučila pružiti financijsku podršku sinu Stephenu Bartulici koji je stoga i mogao ući u investiciju kupnje nekretnine na otoku Prviću", stoji u priopćenju kojeg je Bartulica poslao preko odvjetnice. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.